Grebbestam

De Grebbestam bestaat uit jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 24 jaar. De gezellige groep heeft geregeld opkomst op zaterdagavond op het clubhuis.

De gezelligheid staat centraal tijdens deze opkomsten. Tijdens de opkomsten vieren ze bijvoorbeeld Sinterklaas, gaan ze zwemmen, hebben ze elk jaar een stamzomerkamp en gaan ze wel eens klimmen, hiken, boogschieten of kanoën. Zo nu en dan doen ze ook mee aan regionale activiteiten, hier doen ze o.a. mee aan de casinoavond, het volleybaltoernooi, het filmfestival enz. Ook daar staat de gezelligheid centraal, alleen op grotere schaal.

Naast al deze leuke dingen ondersteunt de stam groepsactiviteiten. Een groot deel van de stamleden vervult ook nog de taak van leiding bij één van de speltakken.

Scoutfit

De Grebbestam draagt geen specifieke Scoutfit. De meeste stamleden zijn ook nog leiding bij een van de speltakken en hebben daarom de Scoutfit die bij de desbetreffende speltak hoort. Stamleden die geen leidinggevende zijn dragen een brique Scoutfit, zonder speltakteken. De brique Scoutfit is te verkrijgen bij de ScoutShop

Opkomsttijden

De Grebbestam heeft geen vaste opkomsttijden, maar is regelmatig op zaterdagavond te vinden bij het clubhuis, Reumersweg 27 in Rhenen. 

Leidingteam

De Grebbestam heeft geen leidingteam. Zij organiseren hun eigen opkomsten.

Contact

Voor alle vragen over de Grebbestam, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leden via e-mailadres: grebbestam@scoutingrhenen.nl.