Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en
spannende
activiteiten waarmee meiden en jongens worden
uitgedaagd zich
persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar
ben je welkom bij Scouting,
waar je iedere week weer andere
en uitdagende activiteiten doet. Scouts
hebben veel plezier met elkaar
en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, de groep, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting Rhenen kun je eerst vier keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Mocht je het na vier keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je lid en mag je iedere week komen. Denk je dat Scouting iets voor jou is? Meld je aan!

Wil je je afmelden bij Scouting Rhenen? Jammer! Dat kan je hier doen.

Scouting Rhenen op Facebook